Selvklæbende folie til alle formål

Selvklæbende folie er et vidt begreb, der dækker over en lang række forskellige ydelser. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad folien kan bruges til. Mange vælger at bruge selvklæbende folie som reklame for deres virksomhed i form af reklame på deres firmabil eller til facaden på virksomheden. Folien ses også ofte brugt til solafskærmning i form af solfilm.

Dette kan du bruge selvklæbende folie til

Folien kommer i mange forskellige former og kan bruges i flere forskellige henseende. For eksempel.

  • Vinduesreklame
  • Kontorafskærmning
  • Skilte
  • Dekoration af vinduer

Storformatprint - Få dit budskab ud

Storformatprint er en af mulighederne i brug af selvklæbende folie. Vi har erfaring med, at især virksomheder gør brug af storformatprint. Det er en god og simpel måde, man kan skabe reklame for sin virksomhed på. Det kan enten være i form af at lave bannere, plakatprint, reklame på butiksruder, klistermærker eller skilte til byggepladser. Mulighederne er mange, og har du et specifikt ønske til et storformatprint så lad os høre – så finder vi sammen en løsning.

Professionel leverandør af selvklæbende folie og storformatprint

Hos Inhouse Copenhagen har vi mange års erfaring i produktion og levering af selvklæbende folie. Alle vores montører er certificeret, og vi går aldrig på kompromis i vores udarbejdelse af materialer, og vi kan sikre dig et godt og holdbart materiale i den bedste kvalitet. Vi ønsker at levere det bedste resultat til dig, og derfor yder vi også helt op til 15 års garanti på vores produkter. Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores produkter, eller har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon: 29 89 80 17 eller sende os en mail på: kontakt@inhousechp.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig og besvare dine spørgsmål på bedste vis.