Solfilm for virksomheder og private

Inhouse Copenhagen er din professionelle leverandør af solfilm, sikkerhedsfilm, dekorationsfolie og skilte til virksomheder og private i områderne Glostrup, Brøndby, Roskilde, København samt resten af Danmark. Med vores kvalitetsløsninger indenfor solfilm, kan vi for få midler ændre en hård sol- og varmepåvirkning til et behageligt indeklima og miljø.

Kvalitetsløsninger fra Inhouse Copenhagen giver solfilm med lang levetid og et professionelt udtryk. Vi har sans for detaljen og leverer kun solfilmsløsninger er dobbelttjekket og kvalitetstestet.

Solfilm med certificerede montører

Med mere end 10 års erfaring i branchen tilbyder vi udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Det er din sikkerhed for et veludført arbejde som du bliver glad for i mange år frem. Uanset om du ønsker solfilm monteret på din bolig eller din virksomhed, får du kvalitet for alle pengene – hver gang.

Vi sætter en stor ære i at levere solfilmsløsninger der løser opgaven hos dig. Holdbare og flotte solfilmsafskærmninger som afskærmer præcis som du vil have det.

Facadeændring med solfilm

Vi leverer naturligvis alle typer solfilm. Vil du have en næsten usynlig solfilm, der bryder lyset og dæmper varmen, men som stort set ikke forandrer vinduernes udseende, er vi parate med de bedste løsninger på markedet. Ligeledes tilbyder Inhouse Copenhagen markedets absolut bedste solfilmsløsninger til dig der ønsker en løsning, der blænder for indsyn men ikke for udsyn.

Vi har eksempelvis stor erfaring i opsætning af solfilm med spejleffekt, der ændrer udseendet på en lidt gennemsnitlig og kedelig kontorbygning til et moderne domicil med et skarpt og unikt udtryk.

Private solfilmsløsninger

For dig der har en bolig med særligt generende sol- og lysindfald, tilbyder vi det perfekte alternativ til en tilværelse bag nedrullede gardiner. Solfilm på private vinduer, er blevet en populær afløser til eksempelvis persienner, markiser og gardiner. Vi tilbyder mange forskellige løsninger med 3M og Llumar Solfilm, Solar Screen Solfilm mv. Kontakt os endelig for at høre mere om vores sortiment. Læs mere om solfilm til vinduer her.

Hør mere om vores solfilmsløsning til dig

Kontakt Inhouse Copenhagen allerede i dag

på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. Vi er parate til at besvare dine spørgsmål og eventuelt give dig en pris på netop din opgave.

Vi har markedets bedste og måske billigste løsning klar til dig.

Produkter

Inhouse Copenhagen samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter, hvilket også er årsagen til at vi kan tilbyde lang garanti.

Der ydes helt op til 15 års garanti for disse kvalitetsprodukter, som sikrer ikke bare den bedste løsning men også den sikreste løsning for dig på lang sigt.

Garantiperioden afhænger af produkttype.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Et firma man kan stole på! kompetent rådgiving, hjælpsomhed, kvalitet fr a start til slut

Nose2tail

Inhouse Copenhagen , leverede en hurtig tilbudsgivning, til en fornuftig pris. Selve arbejdet blev trods væsentlige krav, udført meget professionelt

Simcorp

Professionel virksomhed med engagement og professionalisme!

s360

Service, hjælpsomhed og fleksibilitet i topklasse. Perfekt!

Bar Jacobsen

Inhouse Copenhagen , leverede super kvalitet, fornuftige priser og perfekte service

PH-EL & sikring