Bevar det gode indeklima med solfilm

Hos Inhouse Copenhagen leverer og monterer vi solfilm for både private og erhvervskunder. Med solfilm får du en gennemsigtig og nærmest usynlig polyesterfilm monteret på dine vinduer for at bryde lyset og mindske varmegennemstrømningen i rummet. På den måde bidrager det til at optimere indeklimaet i netop din butik, på dit kontor eller i dit hjem uden at ændre på vinduernes nuværende udseende.

Inhouse Copenhagen hjælper dig både med at finde frem til den rigtige løsning og med at montere solfilmen korrekt.

Hvorfor skal man vælge solfilm?

Solfilmens funktion er hovedsageligt at begrænse det sollys, der skinner ind gennem vinduerne. På en skyfri dag kan dette være generende, både fordi strålerne er skarpe for øjnene og fordi de kan varme rummet uønsket op. Solfilm bidrager derfor til at mindske lyset og varmen fra solens stråler, så der skabes en behagelig temperatur for dem, der færdes i rummet.
Foruden et optimeret indeklima har solfilm disse tre klare fordele:

  • Det reducerer UV-strålingen i rummet
  • Det beskytter dit interiør fra solens stråler
  • Det udgør en energivenlig måde at opnå den rette temperatur og belysning på

Med en gennemsigtig solfilm, sørger vi for, at dit lokale bliver afskærmet effektivt fra solen, så den ikke generer i din hverdag.

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Hos Inhouse Copenhagen forhandler og leverer vi forskellige mærker inden for solfilm. Herunder hører både 3M, Llumar Solfilm og Solar Screen Solfilm. Alle vores produkter er af samme høje kvalitet og kan bruges såvel udendørs som indendørs. Afhængigt af dine behov, sørger vi desuden for den ønskede type udsyn gennem vinduerne. Du kan eksempelvis få et vindue, der blænder for indsyn, men ikke for udsyn, eller du kan få et vindue med spejleffekt.

Private solfilmsløsninger

For dig der har en bolig med særligt generende sol- og lysindfald, tilbyder vi det perfekte alternativ til en tilværelse bag nedrullede gardiner. Solfilm på private vinduer, er blevet en populær afløser til eksempelvis persienner, markiser og gardiner. Vi tilbyder mange forskellige løsninger med 3M og Llumar Solfilm, Solar Screen Solfilm mv. Kontakt os endelig for at høre mere om vores sortiment.

Kontakt Inhouse Copenhagen allerede i dag

Lad os hjælpe med at finde den rette løsning til dig

Oplever du at være generet af solstråler, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Inhouse Copenhagen. Så sørger vi for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til at opnå det bedst mulige indeklima, uanset om du ringer som privatperson eller på vegne af din virksomhed. Priserne på vores solfilm afhænger af dit specifikke problem, så hvis du ønsker at høre mere, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefonnummeret +45 29 89 80 17 eller på vores mail: kontakt@inhousecph.dk.

Produkter

Inhouse Copenhagen samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter, hvilket også er årsagen til at vi kan tilbyde lang garanti.

Der ydes helt op til 15 års garanti for disse kvalitetsprodukter, som sikrer ikke bare den bedste løsning men også den sikreste løsning for dig på lang sigt.

Garantiperioden afhænger af produkttype.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Et firma man kan stole på! kompetent rådgiving, hjælpsomhed, kvalitet fr a start til slut

Nose2tail

Inhouse Copenhagen , leverede en hurtig tilbudsgivning, til en fornuftig pris. Selve arbejdet blev trods væsentlige krav, udført meget professionelt

Simcorp

Professionel virksomhed med engagement og professionalisme!

s360

Service, hjælpsomhed og fleksibilitet i topklasse. Perfekt!

Bar Jacobsen

Inhouse Copenhagen , leverede super kvalitet, fornuftige priser og perfekte service

PH-EL & sikring