3M solfilm til virksomheder og private

Inhouse Copenhagen er din professionelle montør og leverandør af 3M solfilm og 3M sikkerhedsfilm. I mere end 10 år har vi monteret 3M solfilm til tilfredse virksomheder og private i Danmark.

3M solfilm ændrer en hård sol- og varmepåvirkning til et behageligt indeklima og miljø, der tillader præcis det ønskede lysindfald – hverken mere eller mindre. Solens skadelige UV-stråler blokeres op til 99 % og kontoret, butikken eller boligen bliver et behageligt opholdsrum uanset vejret udenfor.

Inhouse Copenhagen er certificeret montør af 3M solfilm

Vi tilbyder udelukkende montering af 3M solfilm med vores egne certificerede montører. Det er din sikkerhed for et veludført arbejde, som du bliver glad for i mange år frem.

Som leverandør og montør af 3M solfilm, er du også omfattet af vores eksklusive garantier. Eksempelvis tilbyder vi helt op til 15 års garanti på de bedste 3M solfilm.

Grøn tankegang med 3M solfilm

Ifølge beregningerne er en investering i 3M solfilm tjent hjem på 3 – 5 år. Besparelsen på op mod 20 % af elektricitet til belysning og nedkøling, gør 3M solfilm til den ideelle løsning frem for eksempelvis persienner, gardiner og andre solafskærmninger.

Besparelsen kan være med til at sikre din virksomheds grønne profil. Med hver KWh sparet, mindskes CO₂ udledningen med 359 gram. En grøn profil og ansvarlighed overfor miljøet pynter i enhver virksomheds CSR.

Facaderenovering med 3M solfilm

Uanset om du har brug for en næsten usynlig 3M solfilm, der bryder lyset og dæmper varmen, men som stort set ikke forandrer vinduernes udseende, eller du ønsker en 3M solfilm med spejleffekt, der ændrer udseendet på bygningen til et moderne domicil med et skarpt og unikt udtryk, så har Inhouse Copenhagen løsningen parat til dig.

Hør mere om 3M solfilm med Inhouse Copenhagen

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 29 89 80 17, eller send en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. Vores dygtige montører er parate til at besvare dine spørgsmål og eventuelt give dig et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

3M solfilm med Inhouse Copenhagen – markedets bedste løsning til dig.

Et firma man kan stole på! kompetent rådgiving, hjælpsomhed, kvalitet fr a start til slut

Nose2tail

Inhouse Copenhagen , leverede en hurtig tilbudsgivning, til en fornuftig pris. Selve arbejdet blev trods væsentlige krav, udført meget professionelt

Simcorp

Professionel virksomhed med engagement og professionalisme!

s360

Service, hjælpsomhed og fleksibilitet i topklasse. Perfekt!

Bar Jacobsen

Inhouse Copenhagen , leverede super kvalitet, fornuftige priser og perfekte service

PH-EL & sikring