Effektiv solafskærmning med mange fordele

Med professionel solfilmsløsninger fra Inhouse Copenhagen, får du pladsbesparende, smart, specialdesignet, vedligeholdelsesfri og energibesparende solafskærmning. Vi tilbyder et moderne alternativ til pladskrævende solafskærmning som eksempelvis persienner, gardiner, lameller og anden støvsamlende solafskærmningsløsninger.

Inhouse Copenhagen leverer og monterer solfilm som solafskærmning, der ofte har en betydeligt længere levetid end anden solafskærmning. I vinduerne findes helheden ofte i detaljen og du får altid en professionel solafskærmning med præcis det udtryk du ønsker når du handler med Inhouse Copenhagen.

Certificeret monteret solafskærmning

Da vi udelukkende bruger vores egne certificerede montører, ved vi hurtigt hvilken solafskærmningsløsning, der passer bedst til jeres behov. Hvis du er enig – går vi i gang med det samme.

Vi lytter først og fremmest til jeres ønsker, krav og behov, og præsenterer derefter den helt rigtige løsning for dig. Med mere end 10 års erfaring i branchen, ved vi alt om effektiv solafskærmning, og vi går op i altid at tilbyde smagfuld vejledning, produkter i den bedste kvalitet og professionelt arbejde der holder i længden.

Solfilm er energivenlig, enkel og funktionel solafskærmning

Solfilm har mange kvaliteter og fordele frem for alternative løsninger. Eksempelvis blokerer denne effektive solafskærmningsløsning for op imod 99 % af solens farlige UV-stråler. Hør mere om de forskellige solfilms evner og kvaliteter, kontakt vores dygtige konsulenter og montører i dag.

Vi monterer også solafskærmning i private boliger

Mange forbinder måske solfilm som solafskærmning med kontorbygninger og butiksfacader, men denne effektive solafskærmningsløsning er langt mere end det.

Vi kan tilbyde mange solfilmsløsninger med forskellige solafskærmningsniveauer, også flere der er særligt anvendelige i private boliger. Vores løsninger er efterhånden et temmeligt populært alternativ til persienner, markiser og gardiner. Måske i særdeleshed for dem der ikke ønsker udsynet blokeret af støvsamlende utidssvarende gardinløsninger, men som samtidigt gerne vil blokere for indsyn og generende solstråler.

Vi fortæller gerne mere om solafskærmning med solfilm fra Inhouse Copenhagen

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere om vores slidstærke og flotte solafskærmningsløsninger. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på en løsning. Ring til Inhouse Copenhagen på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk.