Effektivt solfilter til vinduer

Det mest effektive solfilter til vinduer, som du fortsat gerne vil kunne se ud af, får du med professionelle solfilmsløsninger fra Inhouse Copenhagen. Vi leverer og monterer markedets bedste og mest effektive solfilter til vinduer. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Lad os præsentere dig for et moderne alternativ til gammeldags og pladskrævende løsninger; solfilm som solfilter til vinduer. Inhouse Copenhagen gør dig uafhængig af persienner, gardiner, lameller og andre støvsamlende løsninger.

Certificeret montør af solfilter på vinduerne

Benyt dig eventuelt af vores professionelle vejledning og rådgivning. Med vores certificerede montører finder du hurtigt frem til præcis det solfilter på vinduerne der passer til jeres behov.
Fortæl om jeres ønsker, krav og behov, så vil du oftest blive præsenteret for den helt rigtige løsning første gang. Vores mere end 10 års erfaring i branchen hjælper unægtelig en del, således tilbyder vi altid smagfuld vejledning, produkter i den bedste kvalitet og professionelt arbejde der holder i længden.

Pladsbesparende solfilter til vinduer - direkte på glasset

Det bliver ikke mere enkelt end det: Solfilter til vinduer – monteret direkte på glasset. Op til 99 % af solens farlige UV-stråler bliver blokeret, du får det rette indendørs miljø og du slipper for dyre vedligeholdelsespligter med vask og rengøring af persienne- eller gardinløsninger der ovenikøbet optager dyre kvadratmeter.

Med solfilter på vinduet behøver du ingen gardiner der skal vaskes, ingen persienner der skal støves af og du har ingen lameller der går i stykker.

Også solfilter til vinduer på private boliger

Der findes et væld af forskellige solfilm som solfilter til vinduer, også flere der er særligt anvendelige i private boliger. Generende sol- og lysindfald er ofte med til at forringe indeklimaet i boligen og solen afbleger hensynsløst møbler og gulve året rundt. Med vores professionelle løsninger, får du et solfilter på vinduerne, der lukker præcis den mængde sol ind som du vil have.

Mere information om solfilter til vinduerne i din bolig eller i din virksomhed

Du er velkommen til at kontakte allerede i dag. Vi ser frem til at kunne præsentere dig for vores slidstærke og flotte løsninger med solfilter til vinduerne. Lad os give dig et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk.