Professionel solafskærmning til vinduer

Få et moderne alternativ til pladskrævende solafskærmning af vinduer. Inhouse Copenhagen gør dig uafhængig af persienner, gardiner, lameller og anden støvsamlende solafskærmning til vinduer.

Med vores professionelle montering af solfilm, får du en solafskærmning til vinduerne, der ofte har en betydeligt længere levetid end anden solafskærmning. I vinduerne findes helheden ofte i detaljen og du får altid en professionel solafskærmning med præcis det udtryk du ønsker når du handler med Inhouse Copenhagen.

Certificeret solafskærmning til vinduer

Vores certificerede montører ved præcis hvilken løsning med solafskærmning til vinduer der passer bedst til jeres behov. Du kan derfor trygt fortælle om jeres ønsker, krav og behov, så vil du blive præsenteret for den helt rigtige løsning. Med mere end 10 års erfaring i branchen, ved vi alt om solafskærmning til vinduer, og præsterer altid smagfuld vejledning, produkter i den bedste kvalitet og professionelt arbejde der holder i længden.

Enkel og funktionel solafskærmning til vinduer

Solafskærmning til vinduer bliver ikke mere enkelt end vores montering af den helt rigtige solfilm. Du får blokeret for solens farlige stråler, du får det rette indendørs miljø og du slipper for besværlige samt dyre vedligeholdelsespligter.

Ingen gardiner der skal vaskes, ingen persienner der skal støves af og ingen lameller der går i stykker. Vi leverer og monterer enkel solafskærmning til vinduer i form af eksklusiv og smagfuld solfilm. Det kan eksempelvis være en næsten usynlig solfilm, der bryder lyset samt dæmper varmen og ikke forandrer vinduernes udseende, eller det kan være den flotte spejleffekt, der med ét ændrer facaden til et moderne domicillook.

Også solafskærmning til vinduer for private

Du forbinder måske solfilm som solafskærmning til vinduer med kontorbygninger og butiksfacader, men det er meget mere end det. Der findes et væld af forskellige solfilm, også flere der er særligt anvendelige i private boliger. Privatpersoner oplever jo også generende sol- og lysindfald der skal afskærmes for.

Inhouse Copenhagen tilbyder derfor også det perfekte alternativ til en tilværelse bag nedrullede gardiner til private. Solfilm som solafskærmning til vinduer hvor solen driller i hverdagen, er faktisk et populært alternativ til persienner, markiser og gardiner.

Alt om solfilm som solafskærmning til vinduer med Inhouse Copenhagen

Kontakt os helt uforpligtende og lad os præsentere dig for vores slidstærke og flotte løsninger med solafskærmning til vinduer. Lad os give dig et uforpligtende tilbud i dag. Ring til Inhouse Copenhagen på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk.