Professionel solfilm til vinduer

Som din professionelle leverandør af solfilm til vinduer er Inhouse Copenhagen klar til at gøre hverdagen bedre i din virksomhed eller i din bolig. Vores kvalitetsløsninger i solfilm til vinduer, ændrer en generende sol- og varmepåvirkning og giver et mere behageligt indeklima.

Inhouse Copenhagen leverer og monterer solfilm til vinduer der har en betydeligt længere levetid og efterlader et professionelt indtryk. Vi ved at helheden findes i detaljen og leverer derfor kun solfilm til vinduer der er dobbelttjekket og kvalitetstestet.

Certificeret montering af solfilm til vinduer

Da vi har mere end 10 års erfaring med montering af solfilm på vinduer, ved vi at kvalitet og professionelt arbejde altid holder i længden. Vores certificerede montører er din sikkerhed for veludført montering af kvalitetsprodukter. Uanset om du ønsker solfilm til vinduerne i din bolig eller din virksomhed, får du kvalitet for alle pengene hos Inhouse Copenhagen.

Kontakt os i dag og lad os præsentere dig for vores holdbare og flotte solafskærmningsløsninger. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på solfilm til vinduerne hos dig.

Solfilm til vinduer giver facaden et pift

Inhouse Copenhagen leverer alle typer solfilm til vinduer. Lige fra solfilm der er næsten usynlig, men som bryder lyset samt dæmper varmen og ikke forandrer vinduernes udseende, til solfilm til vinduer med en særlig spejleffekt, der kan ændre facaden på en almindelig kontorbygning til et moderne domicil.

Vi kan måske inspirere dig til den helt rigtige løsning med billeder af vores mange udførte opgaver. Vi kan hurtigt præsentere dig for muligheder og priser du vil blive glad for.

Solfilm til vinduer i private boliger

Det er ofte vi får henvendelser fra privatpersoner der har en bolig med et særligt generende sol- og lysindfald. Derfor tilbyder vi også det perfekte alternativ til en tilværelse bag nedrullede gardiner til private. Solfilm på vinduer hvor solen driller i hverdagen, er et populært alternativ til persienner, markiser og gardiner.

Mere information om solfilm til vinduer med Inhouse Copenhagen

Ring til Inhouse Copenhagen allerede i dag på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. Vil du vide mere om vores løsninger med solfilm til vinduer, er vi parate til at besvare dine spørgsmål og eventuelt give dig et uforpligtende tilbud. Vi har mange tilfredse kunder i Brøndby, Glostrup, Roskilde samt København.