Kvalitetsløsninger

Som professionel leverandør og montør af udendørs solfilm, sikkerhedsfilm, dekorationsfolie samt skilte til virksomheder og private i Danmark, er Inhouse Copenhagen klar til enhver udfordring. Vores kvalitetsløsninger i indendørs og udendørs solfilm, er hver dag med til at ændre hård sol- og varmepåvirkning i virksomheder og boliger, til funktionelle opholdsrum med behageligt indeklima og miljø.

Øje for detaljen

Inhouse Copenhagen monterer kvalitetsløsninger med udendørs solfilm, der har en længere levetid og giver din virksomheds facade et professionelt udtryk. Vi har altid øje for detaljen og leverer uden undtagelse et dobbelttjekket og kvalitetstestet resultat.

Indendørs og udendørs solfilmmontører med certifikat

Da vi altid har lagt ære i, at levere markedets bedste montering af indendørs og udendørs solfilm med markedets bedste produkter, er vores montører naturligvis både fagligt uddannede og certificerede.

Uanset om du ønsker indendørs eller udendørs solfilm monteret på dine vinduer, og uanset om det er på din private bolig eller din virksomhed løsningen skal fungere, får du kvalitet for alle pengene hos Inhouse Copenhagen. Vi leverer udelukkende holdbare og flotte solafskærmninger, der afskærmer præcis som du vil have det.

Udendørs solfilm der ændrer alt

Hos Inhouse Copenhagen leverer vi naturligvis alle typer solfilm – og vi monterer dem både indendørs og udendørs. Solfilm der bryder lyset og dæmper varmen, men som stort set ikke forandrer vinduernes udseende, solfilm der blænder for indsyn men ikke for udsyn – eventuelt med logo og spejleeffekt eller solfilm med særlig beskyttelse mod UV-stråler. Vi har kvalitetsløsninger til alle behov.

Vi monterer også udendørs solfilmsløsninger på private boliger

Det er ikke kun i arbejdstiden og i virksomheden, at solen kan være generende med overvældende lysindfald og kraftig varmepåvirkning. For dig der har en bolig med særligt generende sol- og lysindfald, tilbyder vi det perfekte alternativ til en tilværelse bag nedrullede gardiner.

Med montering af indendørs eller udendørs solfilm på dine vinduer, får du en effektiv og pladsbesparende afløser til eksempelvis persienner, markiser og gardiner.

Hør mere om hvordan vi monterer udendørs solfilm for dig

Professionel montering af indendørs eller udendørs solfilm giver langtidsholdbare og eksklusive solafskærmninger. Hos Inhouse Copenhagen er vi parate til at give dig god rådgivning og inspiration til flotte solfilmsløsninger på tlf. +45 29 89 80 17. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. Vi vender hurtigt tilbage med et svar dine spørgsmål og eventuelt en pris på netop din opgave.