Beskyt dig selv med professionel UV film

Vi ved efterhånden alle hvor skadelige solens UV-stråler er. Dem skal vi så vidt muligt beskytte os mod i hverdagen. Inhouse Copenhagen er din professionelle leverandør af UV film til dine vinduer og glaspartier.

UV film beskytter mod de farlige UV-stråler og giver derudover et forbedret indeklima. Med vores kvalitetsløsninger indenfor sol- og UV film, kan vi for få midler ændre en hård sol- og varmepåvirkning til et behageligt indeklima og miljø.

UV film monteret af certificerede montører

Inhouse Copenhagen har mere end 10 års erfaring med professionel montering af sol- og UV film. Vores dygtige og certificerede montører, er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde. Vi sætter altid en stor ære i at levere UV film og solfilmsløsninger der dækker behovet hos dig.

Vi leverer og monterer altid holdbare og flotte solafskærmningsløsninger, der afskærmer præcis som du vil have det. Prøv vores kvalitetsløsninger med sol- og UV film der har lang levetid og efterlader et professionelt indtryk.

Brug UV film som udsmykning eller facademodernisering

Som certificeret montør af de bedste sol- og UV filmproducenter, tilbyder vi alle varianter af sol-, sikkerheds- og UV film. Med variationer helt over i næsten usynlige sol- og UV film, til løsninger med imprægneret logo eller spejleffekt.

Vi er eksperter i at bryde lyset som du ønsker det og dæmpe uønsket varmepåvirkning fra solens stråler med effektiv og gennemtestet UV film i smarte designs.

Også UV film på vinduerne i privatboligen

Udover at skærme mod det generende sol – og lysindfald, er vores særlige UV film skabt til at beskytte mod solens farlige UV-stråler, og kan derfor bruges i alle sammenhænge hvor der er et behov. Helt op til 99 % af solens UV-stråler bliver blokeret af vores effektive solafskærmning.

Vi leverer og monterer hver dag kvalitetsløsninger til virksomheder, organisationer, institutioner og privatpersoner i hele Danmark. Med vores mange forskellige sol- og UV filmprodukter, har vi også den perfekte løsning klar til dig der ikke vil leve en tilværelse bag nedrullede gardiner.

Sol- og UV film er, særligt de seneste år, blevet en populær afløser til eksempelvis persienner, markiser og gardiner, også i private hjem.

Alt om sol- og UV film

Har du brug for mere information inden du vælger UV film, er vi parate til at rådgive dig på tlf. +45 29 89 80 17. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. De dygtige montører hos Inhouse Copenhagen er parate til at besvare dine spørgsmål og eventuelt give dig en pris på netop din opgave.