Professionelle vinduesfolie løsninger

Vinduesfolie har mange smarte og praktiske funktioner. Eksempelvis som afskærmning og dekoration på vinduer og glaspartier, indendørs eller udendørs. Vi designer og monterer vinduesfolie som du vil have det.

Inhouse Copenhagen er din professionelle leverandør og montør af vinduesfolie til virksomheder og private i hele Danmark. Vi har blandt andet hjulpet en masse glade kunder med vinduesfolie i byerne Roskilde, Glostrup, Brøndby samt København.

Lad os give et uforpligtende bud på opgaven og oplev hvordan vi hurtigt kan forandre udtrykket og arbejdsmiljøet med en funktionel og smart vinduesfolieløsning.

Vinduesfolie som udsmykning med reklameværdi

”Kært barn har mange funktioner ”…. eller noget i den stil. Hos Inhouse Copenhagen har vi mange års erfaring i at designe og montere vinduesfolie, således det får den optimale funktionalitet og giver det helt rigtige designmæssige udtryk. Uanset om det er til afskærmning af facadevinduer, indendørs vinduespartier i forbindelse med navngivning af mødelokaler, til kantineafskærmning, eller om det er til vejvisning i organisationen er vinduesfolie den perfekte og professionelle løsning.

Vinduesfolie har i øvrigt også mange navne …. sandblæst folie, frostet folie, mat folie, folie med logo eller lignende. Uanset hvad du kalder det, eller hvad det skal bruges til, er Inhouse Copenhagen parate med løsningen. Kontakt os i dag og få et godt og uforpligtende tilbud.

Vinduesfolieløsninger der holder og holder og holder…

Inhouse Copenhagen leverer og monterer kun vinduesfolie i højeste kvalitet. Da vi ved at produktet og monteringen altid er autoriseret og kvalitetssikret, yder vi en garanti i helt op til 10 år. Det er derfor altid en holdbar og sikker løsning at vælge os til levering og montering af jeres vinduesfolieløsning.

Vinduesfolie til private

Selvom det oftest er virksomheder vi leverer vinduesfolieløsninger til, er flere og flere privatboliger også blevet en del af vores referenceliste.

Har du eksempelvis en stuelejlighed med forbipasserende trafik der har frit udsyn til din bolig og vil du gerne have lidt privatliv, er vinduesfolie en flot og effektiv løsning. Det er heller ikke sjældent, at vi monterer frostet vinduesfolie på en bryggers- eller hoveddør oprindeligt monteret med transparent glas.

Få mere information om vinduesfolie fra Inhouse Copenhagen

Hos Inhouse Copenhagen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken produktet vinduesfolie eller montering som håndværk. Vi anvender altid de bedste materialer og montører til den enkelte opgave. Derudover har vi har vores egen glarmester tilknyttet og kan derfor tilbyde komplette løsninger med glas og montering.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. Vi er parate til at besvare alle dine spørgsmål og give dig uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Det siger vores kunder

Et firma man kan stole på! kompetent rådgiving, hjælpsomhed, kvalitet fr a start til slut

Nose2tail

Inhouse Copenhagen , leverede en hurtig tilbudsgivning, til en fornuftig pris. Selve arbejdet blev trods væsentlige krav, udført meget professionelt

Simcorp

Professionel virksomhed med engagement og professionalisme!

s360

Service, hjælpsomhed og fleksibilitet i topklasse. Perfekt!

Bar Jacobsen

Inhouse Copenhagen , leverede super kvalitet, fornuftige priser og perfekte service

PH-EL & sikring