Professionel montering af folie på vinduer

Hos Inhouse Copenhagen tilbyder vi professionel montering af folie på vinduer og glaspartier. Vi leverer og monterer både til virksomheder og for private.

Oplev hvordan mere end 10 års erfaring i professionel montering af folie på vinduer kommer dig til gode. Vi leverer udelukkende markedets bedste kvalitetsløsninger, og har derfor også den helt rigtige løsning klar til dig.

Certificeret montering af folie på vinduerne med Inhouse Copenhagen

Vi er din professionelle folieleverandør, der tilbyder effektiv og certificeret montering af folie på vinduer for privatpersoner og erhvervslivet i Danmark. Med os som leverandør, har du derfor en ekstra sikkerhed for et veludført arbejde, som du vil få glæde af i mange år frem.

Med vores montering af folie på vinduer, tilbyder vi helt op til 15 års garanti på de bedste løsninger.

Montering af folie på vinduerne løfter udtrykket på bygningen

Der findes mange dyre løsninger der kan forskønne og ændre facaden på virksomhedens domicil. Èn af de billigste og mest effektive får du med vores montering af folie på vinduerne. Det kan eksempelvis være folie med virksomhedens logo imprægneret eller folie med spejleffekt.

Lad Inhouse Copenhagen inspirere dig med vores store referencekatalog. Derfra kan du eventuelt få nye idéer til den færdige løsning.

Få mere information om montering af folie på vinduer med Inhouse Copenhagen

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Inhouse Copenhagen på tlf. +45 29 89 80 17. Du kan også sende os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk, så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål og gerne et uforpligtende tilbud på montering af folie på vinduerne hos dig.