Eksklusivt look der betaler sig

Med sandblæst folie monteret på virksomhedens glaspartier kan du løfte hele miljøet og udtrykket i virksomheden. Eksempelvis kan sandblæst folie med logo give et eksklusivt look ved indgangspartiet og sandblæst folie i smukt design kan give mødelokalet den påkrævede afskærmning.

Mulighederne er mange

Mulighederne med sandblæst/matteret folie er mange. Lad Inhouse Copenhagen inspirere dig til at helt nyt miljø i virksomheden. Vi leverer og monterer professionelle løsninger med sandblæst folie til alle formål.

Når kvaliteten skinner igennem på sandblæst folie

Afskærmningsløsninger med sandblæst folie er både en eksklusiv og billig måde at forvandle kedelige glaspartier til funktionelle designperler på. Med markedets bedste produkter på hylden, kan vi tilbyde dig præcis den løsning der passer perfekt til dig, der gerne vil have indsynet udefra blokeret helt eller delvist.

Inhouse Copenhagen leverer og monterer udelukkende sandblæst folie i markedets bedste kvalitet. Du får derfor en løsning, der ser professionel ud og holder i mange år frem. Vi har et væld af gode idéer til din virksomhed. Kontakt os og bliv inspireret.

Sandblæst folie med det populære matte look

Sandblæst folie har udviklet sig fra blot at fungere som det ”frostede” vinduesparti til at løfte udseendet fuldstændigt på kedelige glaspartier, både indendørs og udendørs. Logoer, vejvisende tekster og stednavne – vi har stor erfaring i alle løsninger med sandblæst folie.

I mange kontormiljøer har man brugt glas til at åbne miljøet op. Det kan ofte resultere i et uhensigtsmæssigt frit udsyn til alt det der foregår i virksomheden. Til en let afskærmning, der ikke ødelægger det åbne look, er sandblæst ideelt. Ligeledes bruges sandblæst folie også ofte til at afmærke transparente glaspartier, for at undgå kollisionsulykker i dagligdagen.

Certificeret montering af sandblæst folie

Når du vælger sandblæst folie, er det formodentlig med henblik på at få en holdbar, eksklusiv og funktionel løsning til mattering af vinduer. Til at sikre dig disse egenskaber vil vores certificerede montører kvalitetsteste alle vore monteringer inden de tages i brug. Derudover tilbyder Inhouse Copenhagen op til 15 års garanti på vores løsninger.

Du kan derfor være sikker på, at den sandblæste folie sidder, og bliver siddende som den skal. Den vil derfor være med til at give din virksomhed præcis det professionelle og eksklusive miljø som du ønsker, i mange år frem.

Alt om sandblæst folie med Inhouse Copenhagen

Såfremt du har ubesvarede spørgsmål om sandblæst folie, er vores dygtige og faguddannede montører parate til at give dig god rådgivning og inspiration på tlf. +45 29 89 80 17. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk.

Det siger vores kunder

Et firma man kan stole på! kompetent rådgiving, hjælpsomhed, kvalitet fr a start til slut

Nose2tail

Inhouse Copenhagen , leverede en hurtig tilbudsgivning, til en fornuftig pris. Selve arbejdet blev trods væsentlige krav, udført meget professionelt

Simcorp

Professionel virksomhed med engagement og professionalisme!

s360

Service, hjælpsomhed og fleksibilitet i topklasse. Perfekt!

Bar Jacobsen

Inhouse Copenhagen , leverede super kvalitet, fornuftige priser og perfekte service

PH-EL & sikring