Vinduesfilm til virksomheder og private

Inhouse Copenhagen er Danmarks bedste og mest professionelle leverandør af vinduesfilm til virksomheder og private. Vi leverer og monterer alle former for vinduesfilm til gode priser – altid i den højeste kvalitet.

Professionel leverandør

Få et uforpligtende tilbud på levering og montering af effektive vinduesfilmløsninger med et unikt, personligt og udtryksfuldt design. Få inspiration til hvorledes vinduesfilm kan forvandle det daglige rum til en spændende og smagfuld oplevelse i din bolig eller i din virksomhed.

Vinduesfilm med logo eller som specialdesignede skilte

Hos Inhouse Copenhagen har vi mere end 10 års erfaring, med at bruge vinduesfilm til at gøre hverdagen smukkere, nemmere og mere funktionel i offentlige samt private boliger og virksomheder.

Lad dig inspirere af vores mange gode idéer og kreative forslag. Vi kan med sikkerhed tilføre dine behov en spændende og unik vinduesfilmløsning.

Uanset om du har brug for solafskærmning med eller uden spejleffekt, frostede skillevægge med logo eller intern skiltning på virksomhedens glasvægge, er Inhouse Copenhagen klar med løsningen.

Vinduesfilm som solafskærmning

Med en gennemtænkt kvalitetsløsning fra Inhouse Copenhagen, kan du forvandle en varm og ubarmhjertig glasfacade til et behageligt funktionelt lysindfald.

Solens varmestråler kan vi jo, som bekendt, ikke leve uden, men de kan være noget generende at arbejde med hvis de står lige ind på arbejdspladsen, i butikken eller i boligen.

Certificeret vinduesfilmmontering

Vi designer, producerer og monterer udelukkende vinduesfilmløsninger i den allerbedste kvalitet. Vore montører er alle certificerede og vi yder nogle af markedets bedste garantier på holdbarheden. Du kan derfor forvente en professionel, funktionel og slidstærk løsning når du vælger Inhouse Copenhagen som din vinduesfilmleverandør.

Få alt at vide om vinduesfilm fra Inhouse Copenhagen

Få svar på dine spørgsmål om vinduesfilm, kontakt Inhouse Copenhagen allerede i dag på tlf. +45 29 89 80 17, eller send os en e-mail på kontakt@inhousecph.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din vinduesfilmopgave.

Lad os vise dig markedets bedste og måske billigste vinduesfilmløsning.